Son Dakika Haberler
  • Koronavirüs
    • Koronavirüs Haberleri
    • İstatistikler
    • İnteraktif Harita
    • Koronavirüs Rehberi
  • Gündem
  • Türkiye
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Yaşam
  • Özel Haber
  • Diğer
    • Özel Haber
    • Dosya Haber
    • VIME
    • Kültür-Sanat
    • Sağlık
    • Teknoloji
    • Eğitim
    • Güncel
    • TRT'den Haberler
    • TRT Kariyer
    • TRT Vot World
Güncel
Haber Giriş: 29 Aralık 2020 Salı 13:22Son Güncelleme: 29 Aralık 2020 Salı 13:25 Kaynak: AA

Kara yollarında durum

  • Facebookta Paylaş
Kara yollarında durum
[Fotoğraf: Getty]
ABONE OL
Follow @trthaber

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Yeniçağa-Dörtdivan kavşakları 2-3. kilometrelerinde heyelan ıslahı ve üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun İstanbul-Ankara istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sürdürülüyor.

TEM Otoyolu'nun Saray-Çorlu kavşaklarında alt geçit yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik-Şanlıurfa kavşakları 6-10. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Gaziantep istikametinde 3 şerit trafiğe kapatılarak, ulaşıma her iki yönden kontrollü izin veriliyor.

Kızılcahamam-Ankara yolunun 33-35. kilometrelerinde üst geçit ve köprülü kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yollarından devam ediyor.

Torbalı-Ödemiş yolunun 52-60. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

İnegöl-Domaniç-Tavşanlı yolunun 12. kilometresinde (Domaniç şehir geçişi) menfez yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Korkuteli-Antalya yolunun 32-34. kilometrelerinde heyelan ıslah çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü yapılıyor.

Tokat-Sivas yolunun (Tokat çevre yolu) 21-31. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 44. kilometresindeki İbrikli Tüneli ile 64. kilometresindeki Seyitler-2 Tüneli arasındaki muhtelif kesimlerde temizlik çalışması yapılıyor. Söz konusu bölgede 08.00-18.00 saatlerinde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Son Haberler
Tümü
  • 15:16
    Libya'da, paralı yabancı askerlerin ülkeden çıkarılması için çağrı yapıldı
  • 15:27
    Dolunay'da uçan Türk F-16'sı
  • 15:03
    Sırbistan'da koronavirüsün daha hızlı yayılan türüne rastlandı
  • 15:08
    Yağışlar barajlara can suyu oldu
  • 15:33
    Korsan faaliyetleri 2020'de yüzde 24 arttı
Güncel Son Haberler
  • Yaralı karacayı hayata döndürmek için suni teneffüs ve kalp masajı yaptı
  • Çankırı'da hırsızlık zanlısı 4 kişi tutuklandı
  • Adana merkezli PKK/KCK operasyonunda İstanbul'da yakalanan 2 zanlı tutuklandı
  • Konak'ta hafriyat kamyonu devrildi
  • Isparta'da mesaiye giden polis memuru trafik kazasında ağır yaralandı
Foto Galeri
Milli Savunma Bakanı Akar, Deniz Kuvvetlerinin yeni uçağında inceleme yaptı
Milli Savunma Bakanı Akar, Deniz Kuvvetlerinin yeni uçağında inceleme yaptı
Video Galeri
Bakan Akar Deniz Kuvvetlerinin yeni uçağını inceledi
Bakan Akar Deniz Kuvvetlerinin yeni uçağını inceledi
Sıradaki Haber
Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "Leblebi" ile birlikte uğurladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz