Çok Bulutlu 6.4ºC Ankara
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Düzce
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kahramanmaraş
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kilis
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Şanlıurfa
  • Şırnak
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak
Spor
DHA 15.04.2020 19:10

Fatih Terim'in koronavirüs testi negatif çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni tip koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı.

Fatih Terim'in koronavirüs testi negatif çıktı
[Fotoğraf: TRT HABER]

Fatih Terim, koronavirüs açıklamasını sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında paylaştı.

"Herkesi çok özlediğimi söyleyerek başlayayım. Maalesef zor bir süreçten geçiyoruz. Bu virüs ne yazık ki hepimizin hayatına girdi. Maalesef, alışkanlıklarımızı, yaşam biçimimizi, kişileri ve olayları da değiştirdi. Üzülerek söylüyorum, sevdiklerimizi de aramızdan aldı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, tüm insanlara şifa diliyorum. Yaklaşık 1.5 aydır bu virüsle mücadele ediyorum. Hiç kolay değildi ama Allah'a şükürler olsun. Bugün ilk kez negatif sonucu aldım. Son günlerde yakınlarımın da bana en çok sorduğu soruya bu vesileyle yanıt vereyim."


"Hekimler uygun görürse donör olmaya hazırım"

"Virüsün tedavisinde fayda sağladığı söylenen plazma bağışı, yani donör olmam için eğer kıymetli hekimlerimiz, kriterleri karşıladığımı düşünürse, elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah böylece birkaç insanın hayatına dokunurum, bu da beni çok mutlu eder. Belki bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama inanıyorum ki yeni hayatlarımız için başlangıç adımımız moral olacak."

"İnşallah ülke olarak bunu da el el atlatacağız"

"Hiçbir zaman bu ümitsizliğe kapılmadan moralimizi en yüksek seviyede tutacağız. Bu ülke, bizler ne badireler atlattık. İnşallah ülke olarak bunu da el el atlatacağız. Hayatta her şeyin yeri doluyor. Bir tek şey hariç, o da canımız. Lütfen, kendimize, sevdiklerinize, tüm etrafınızı korumak için bu işi ciddiye alın. Bana bir şey olmaz demeyin. Tüm uyarıları dikkatli uygulamak lazım. Belki de en önemlisi, bizim için kendinden, ailesinden vazgeçmiş tüm sağlık çalışanlarına gözünüz gibi bakın. Elim kalbimde, sizleri sevgiyle ve özlemle kucaklıyorum."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 23 Mart Pazartesi günü sosyal medya üzerinden koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve tedaviye başlandığını açıklamıştı.

Deneyimli teknik adam 30 Mart'ta ise tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti.

Sıradaki Haber
UEFA'dan Michael Santos'a 3 maç ceza
Yükleniyor lütfen bekleyiniz