Son Dakika Haberler
  • Koronavirüs
    • Koronavirüs Haberleri
    • İllere Göre Haftalık Vaka Haritası
    • Kontrollü Normalleşme Haritası
    • İstatistikler
    • İnteraktif Harita
    • Koronavirüs Rehberi
  • Ramazan
  • Gündem
  • Türkiye
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Yaşam
  • Diğer
    • Özel Haber
    • Dosya Haber
    • VIME
    • Kültür-Sanat
    • Sağlık
    • Teknoloji
    • Eğitim
    • Güncel
    • TRT'den Haberler
    • TRT Kariyer
    • TRT Vot World
Güncel
Haber Giriş: 29 Mart 2021 Pazartesi 20:35Son Güncelleme: 29 Mart 2021 Pazartesi 20:37 Kaynak: TRT Haber

Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak mı? Hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu?

  • Facebookta Paylaş
Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak mı? Hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu?
ABONE OL
Follow @trthaber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yeni kısıtlamaları açıkladı. Sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu? Hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması kalkacak mı? Restoranlar açık mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi.

Toplantıda, koronavirüsle mücadelede alınacak yeni tedbirler değerlendirildi.

Hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin tamamında sokağa çıkma sınırlaması akşam 21.00 ve sabah 05.00 olarak haftanın her günü devam edecek" açıklamasında bulundu.

Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili "Kırmızı kategorideki illerde sadece pazar günü uygulanan sokağa çıkma sınırlaması artık cumartesi ve pazar günü olarak sürecektir." dedi.

Türkiye geneli illere göre koronavirüs risk durumu haritası... 29 Mart 2021 İl il risk durumu...

Ramazan ayı boyunca ise ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak.

Lokantalar ve kafeler açık mı?

Lokanta ve kafe gibi işletmeler renk ayrımı olmaksızın tüm Türkiye'de yüzde 50 kapasite ve belirlenen kurallara uygun şekilde çalışabilecek. Sadece Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde lokanta ve kafe gibi işletmelerin hizmetleri paket servisle sınırlandırılacak.

Ramazan ayı boyunca ülke genelinde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ramazan ayı boyunca ülke genelinde toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler gerçekleştirilmeyecek. (Ramazan ayı) Bu mübarek ay boyunca, ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulayacağız. Sadece ramazan boyunca Türkiye genelinde lokanta ve kafe gibi işletmelerin hizmetleri paket servisle sınırlandırılacaktır. Nisan ve mayıs aylarında normalleşme ve ücretsiz izin uygulaması kapsamında sigorta primi desteğinden yararlanamayan lokanta ve kafe çalışanlarımızın da prim yüklerini üstlenecek ve ayrıca bunlara kişi başı 1500 lira nakdi ödeme yapacağız" açıklamasını yaptı.

Son Haberler
Tümü
  • 23:47
    Kıraathaneye polis baskını: 24 kişiye para cezası
  • 22:51
    Çekya 18 Rus diplomatı sınır dışı edecek
  • 22:47
    Eski İtalya İçişleri Bakanı 'insanları alıkoyma' suçlamasıyla yargılanacak
  • 22:36
    İtalya'da günlük 15 bin 370 yeni vaka
  • 23:06
    TDV'den Azerbaycan'a yardım eli
Güncel Son Haberler
  • "Boncuklu Höyük" Antik Harikalar serisinde ele alındı
  • Adana'da 6 milyon 550 bin makaron ele geçirildi
  • Ataşehir'de tedbirleri ihlal eden 17 kişiye para cezası
  • Kırıkkale'de uyuşturucu ticareti yapan 4 şüpheli tutuklandı
  • İstanbul'da trafik kazası: 1 yaralı
Foto Galeri
Galatasaray İzmir'de hata yapmadı
Galatasaray İzmir'de hata yapmadı
Video Galeri
TDV'den Azerbaycan'a yardım eli
TDV'den Azerbaycan'a yardım eli
Sıradaki Haber
Türkiye geneli illere göre koronavirüs risk durumu haritası... 29 Mart 2021 İl il risk durumu...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz