CEV Trendyol 2026 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Almanya ile karşı karşıya geldi.
Milliler ilk seti 25-18 kazanırken, ikinci seti ise Almanya 25-22 aldı ve eşitliği yakaladı. Üçüncü seti 25-18, çekişmeli geçen dördüncü seti de 25-22 alan ay-yıldızlılar adını yarı finale yazdı.
A Milliler yarı finalde cumartesi günü Sırbistan ile mücadele edecek.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, A Millileri çeyrek final maçında yalnız bırakmadı. Bakan Bak, müsabakayı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte saha kenarında takip etti.
[Fotoğraf: AA]Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından, yarı finale yükselen Filenin Sultanları'na "Harikasınız" mesajını paylaştı.