Hafif Yağmurlu 3.9ºC Ankara
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Düzce
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kahramanmaraş
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kilis
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Şanlıurfa
  • Şırnak
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak
Güncel
AA 29.10.2021 15:41

Çankırı'daki rehabilitasyon merkezi sakinleri yemek servisi yaptı

Çankırı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde 12 engelli, Antalya'da lüks bir otelin mutfağında hem pizza yapmayı öğrendi hem de müşterilere yemek servisi yaptı.

Çankırı'daki rehabilitasyon merkezi sakinleri yemek servisi yaptı
[Fotoğraf: AA]

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından sağlanan destekle Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ile Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen "Katıl, Üret, Paylaş, Hayatla Kaynaş Projesi" kapsamında engelliler Antalya'ya götürüldü.

Otelin mutfağında şeflerle pizza yapmayı ve müşterilere nasıl servis yapılması gerektiğini öğrenen engelliler, ayrıca kentin tarihi ve turistik yerlerini gezerek eğlenceli vakit geçirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, projeye ciddi emek verdiklerini söyledi.

Engellilerin verilen görevleri eksiksiz yerine getirmesinden mutlu olduklarını anlatan Yıldırım, "Otel müşterileri de bu durumdan son derece memnun oldular. Sakinlerimiz gerçekten iyi performans gösterdiler. Performans karşısında müşterilerin mutluluk ve takdirlerini aldık. Otel müşterileri bizim sakinlerimizle arkadaşlık kurdular, sosyal zamanlarının bir kısmını birlikte geçirdiler. Otelde daha çok yabancı uyruklular vardı. Onlarla diyalog içerisine girmeleri görmeye değer bir durumdu" dedi.

Sıradaki Haber
Tunceli Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz