Narlıkuyu Mahallesi'nde dün bir kuyumcuya soygun amacıyla giren, yüzleri maskeli ve silahlı kişilerin, bir miktar altın alıp bu sırada dükkanda bulunan izinli polis memurunu ayağından silahla yaralanmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.
Polis ekiplerince bölgedeki kameralar incelenerek yapılan araştırmada şüphelilerin eşkalleri belirlendi.
Yapılan çalışma sonucunda 6 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda olayda kullanıldığı belirlenen silahlar ile çalınan altınlar ele geçirildi.
Şanlıurfa Karaköprü’de bir kuyumcuya yönelik gerçekleştirilen silahlı yağma ve silahlı kasten yaralama olayının failleri yakalandı❗️
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) February 3, 2026
Dün, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan bir kuyumcuya yüzleri maskeli, ellerinde tabanca ve pompalı tüfek bulunan 3 şahıs tarafından… pic.twitter.com/XQe45czzmw
Zanlıların Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, soygun sırasında yaralanan polis memuru S.İ'nin hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.
Karaköprü ilçesinde dün yüzleri maskeli ve silahlı kişiler tarafından bir kuyumcuda soygun gerçekleştirilmiş, bu sırada dükkanda bulunan izinli bir polis memuru ayağından yaralanmıştı.