Haber Giriş: 21 Kasım 2019 Perşembe 09:32Son Güncelleme:
Doğu'da havalar soğuyor

[Fotoğraf: AA ]
Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 12 dereceyle Kars ve Ardahan'da ölçüldü.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın az bulutlu ve açık geçeceği bölgede, gece ve sabah saatlerinde buzlanma, don olayı ile birlikte yer yer pus görülmesi bekleniyor.
Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Gece ölçülen en düşük hava sıcaklıkları, sıfırın altında olmak üzere Iğdır, Erzincan ve Erzurum'da 5, Ağrı'da 11, Ardahan ve Kars'ta 12 derece kaydedildi.
Gün içinde en yüksek sıcaklıklarının, Erzincan'da 12, Iğdır'da 11, Erzurum, Kars ve Ağrı'da 9, Ardahan'da 7 olması bekleniyor.
Kaynak: AA
Yükleniyor lütfen bekleyiniz