İstanbul'da, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan" aranan 59 şüpheliye yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polisleri ve helikopter desteğiyle uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan aranması bulunan kişilere yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Maltepe ilçesi merkezli Beylikdüzü, Avcılar ve Bakırköy'ün de aralarında bulunduğu bölgelerde 59 adreste 59 şüpheliye yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında zanlıların adreslerindeki aramalar sürüyor.
Dama tahtasının arasına saklanmış 2 kilo 702 gram uyuşturucu
Operasyonda, yurt dışına kargoyla gönderilmek istenen dama tahtasının arasına saklanmış 2 kilo 702 gram uyuşturucu madde bulundu.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Başakşehir'deki bir kargo şirketinden yurt dışına uyuşturucu gönderileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.
Söz konu firmaya operasyon düzenleyen ekipler, yurt dışına kargoyla gönderilmek üzere paketlenmiş dama tahtasının arasına gizlenmiş 2 kilo 702 gram afyon sakızı ele geçirdi.
Paketi, kargo firmasına getiren şüphelinin yakalanması için çalışma sürüyor.