Görevlilerin uyarısının ardından C1 ve C3 blokların tahliye edilmesi sağlandı.
2
İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de katıldığı tatbikatta, bir katta mahsur kalan engelli vatandaş kurtarılarak, sedyeyle ambulansa götürüldü.
3
Başka bir katta mahsur kalan kişi ise adliye binasının tavanına asılan iple o bölüme ulaşan itfaiye eri tarafından kurtarıldı.
4
Yangın tatbikatı sırasında adliyede görevli personel ile buradaki ana sınıfında eğitim gören çocuklar da binadan çıkarıldı.
5
Tatbikatta üst katlarda bulunan bir odada mahsur kalan kişi, adliye önüne getirilen itfaiye merdiveniyle indirilerek, kurtarıldı.
6
Cumhuriyet başsavcı vekillerinin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ve adliye görevlilerinin katıldığı tatbikat, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Yükleniyor lütfen bekleyiniz
SIRADAKİ GALERİ
Düzce'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor