Ganos Dağı eteklerindeki ormanlar sonbaharda güzel görüntüler oluşturdu
Tekirdağ'da Ganos Dağı eteklerinde sonbahar mevsimiyle renk cümbüşü yaşanıyor. Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere ve Yeniköy mahallelerinde bulunan ormanlar sonbaharda ziyaretçilerini ağırlıyor.
Yaşam
Kaynak: AA
Tekirdağ`da Ganos Dağı eteklerinde sonbahar mevsimiyle renk cümbüşü yaşanıyor.
Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere ve Yeniköy mahallelerinde bulunan ormanlar sonbaharda ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.
Doğaseverler ile amatör fotoğrafçılar, renk cümbüşünün doğaya ayrı bir güzellik kattığı ormanlık alanda hem yürüyüş yapmanın hem de fotoğraf çekmenin keyfini yaşıyor.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Tekirdağ`ın fotosafari tutkunları ve doğaseverlerin özellikle hafta sonu vazgeçilmez rotalarından birisi haline geldiğini söyledi.
Hacıoğlu, ormanların sonbaharın gelişiyle farklı bir güzelliğe büründüğünü ifade ederek
"Tekirdağ`ın deniz turizminin yanı sıra doğa, ekstrem ve spor turizminde de ön plana çıkıyor. Süleymanpaşa ile Şarköy ilçeleri arasında Ganos silsilesi içerisinde bulunan bölge, tabiat parkı olarak tescil edildi. Ziyaretçiler gerek yürüyüş gerek fotosafari gerekse piknik yapmak için bölgeye geliyor. Tekirdağ sonbahar renkleriyle de güzelliklerini ortaya koyan bir bölge" dedi.