TRT Haber Gündem Haberleri

Bakan Bak, İtalyan mevkidaşı Abodi ile Antalya'da ziyaretlerde bulundu Bakan Bak, İtalyan mevkidaşı Abodi ile Antalya'da ziyaretlerde bulundu Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İtalya Spor ve Gençlik Bakanı Andrea Abodi ile Corendon Airlines Park… Bakan Fidan: İki devletli çözüme gidilmezse bu son Gazze savaşı olmayacak Bakan Fidan: İki devletli çözüme gidilmezse bu son Gazze savaşı olmayacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Dubai merkezli El Arabiya Televizyonu'na konuk oldu.
İsrail'in, Filistinlilerin…
İİT Genel Sekreteri'nin İslamofobi Özel Temsilcisi Mehmet Paçacı oldu İİT Genel Sekreteri'nin İslamofobi Özel Temsilcisi Mehmet Paçacı oldu İslam İşbirliği Teşkilatı’nın (İİT) 15. Zirvesi’nde İİT Genel Sekreteri’nin İslamofobi Özel Temsilcisi olarak… Kurtulmuş: Yeni anayasa görüşmelerinde ilk tur olumlu bir havada geçti Kurtulmuş: Yeni anayasa görüşmelerinde ilk tur olumlu bir havada geçti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın uzlaşmayla yapılması gerektiğini yineledi. Siyasi partilerle… İletişim Başkanlığı'ndan "dezenformasyon" uyarısı İletişim Başkanlığı'ndan "dezenformasyon" uyarısı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İstanbul'da polisin ele geçirdiği kuru sıkı silahların, bir dizi çekiminde… Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4'ü FETÖ mensubu 9 kişi yakalandı Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4'ü FETÖ mensubu 9 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4'ü FETÖ mensubu 9… Kabine yarın toplanıyor: İşte gündem maddeleri... Kabine yarın toplanıyor: İşte gündem maddeleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek.
Toplantıda; ekonomideki son…
Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde 3 PKK’lı terörist ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı… Kurumlar vergisi beyanında yarın son gün Kurumlar vergisi beyanında yarın son gün Kurumlar vergisi mükelleflerinin, 2023 hesap dönemine ait beyannamelerinin verilme ve bu beyannameler üzerine… TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, bölgeyi ve farklı altın madenlerini inceleyecek TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, bölgeyi ve farklı altın madenlerini inceleyecek TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, toprak…